Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Confidentialitatea datelor

Echipa DHSBaby SRL trateaza cu maxima seriozitate confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii platformei smart-baby.ro
Smart-baby.ro respecta legile existente privind confidentialitatea datelor fiind operator de date cu caracter personal
DHSBaby SRL si magazinul online https://smart-baby.ro se angajeaza sa nu transmita datele cu caracter strict personal ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Smart Baby nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmaritorilor destinatari: parteneri contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar.

Punerea la dispozitie a datelor personale este opțiunea clientului si el poate intotdeauna primi informatii privind folosirea si prelucrarea datelor sale personale, precum si sa solicite ca profilul sau datele personale sa fie sterse, fiind necesar in acest scop sa trimita o cerere în scris la office@smart-baby.ro

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice DHSBABY SRL, operatorul de date personale are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.
Smart-baby.ro colecteaza datele dumneavoastra prin intermediul formularelor de contact disponibile in platforma, prin formularul de abonare la newsletter. Putem colecta informatii prin intermediul cookie-urilor, daca v-ati dat acordul, pentru a putea pastra istoricul de navigare si a imbunatati experienta dumneavoastra pe platforma noastra.

Solicitam date personale, precum adresa de email, nume, prenume, adresa de livrare si numar de telefon pentru inregistrare, crearea contului, livrarea produselor, emiterea si transmiterea facturii. Aceste informatii mentionate anterior sunt obligatorii pentru a putea plasa o comanda si de a primi produsul in conditii optime.
Puteti opta pentru abonarea la newsletter cu scopul de a primi informatii privind livrarea, produsele aflate pe stoc si ofertele speciale de care puteti beneficia.

Smart Baby doreste sa va reaminteasca angajamentul sau cu privire la respectarea riguroasa a increderii pe care i-o acordati si a obligatiilor ce ii revin cu privire la protectia datelor dvs. conform legilor nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a legii nr. 506 din 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform legii nr. 677/2001, Dvs. aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date prin transmiterea unui e-mail la adresa office@smart-baby.ro
Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu conditiile de utilizare a acestui site si cu faptul ca datele dvs. vor fi prelucrate de DHSBABY SRL în scopurile declarate mai sus.

DHSBABY SRL nu pastreaza si nu stocheaza datele cu caracter bancar decurgând din efectuarea plăților on-line.
Drepturile dumneavoastra ca utilizator al site-ului sunt garantate de Legea 677/2001 fiind urmatoarele: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dretul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Puteti obtine acces la datele colectate de smart-baby.ro prin trimiterea unui email la adresa office@smart-baby.ro
Va punem la dispozitie posibilitatea a va sterge contul de pe https://smart-baby.ro si a datelor furnizate. Pentru a va sterge contul trebuie sa va logati pe https://smart-baby.ro in Contul Meu – Inchide contul. Acesta operatiune nu este una reversibila, adica contul dumneavoastra nu va putea fi reactivat.
Daca nu mai doriti sa primiti mesaje promotionale prin email va puteti exprima aceasta optiune prin dezabonarea de la newsletter folosind formularul pus la dispozitie in fiecare email trimis catre dumneavoastra sau prin retragerea acceptului pentru notificari comerciale din Contul Meu-Detalii cont.

CONTACT


Smart Baby, precum si brandurile pe care le comercializeaza apartin S.C. DHSBABY S.R.L.
CUI:   RO34253482
ORC:  J20/229/2015


Ne gasesti la adresa

Str. Santuhalm nr. 35A, corp A, Deva, Romania.
E-mail:office@smart-baby.ro
Telefon:+40372991122 / +40728285872


Pentru probleme de service, garantie si asistenta post-buy:
E-mail: service@smart-baby.ro
Telefon: +40372991122

Disponibilitate: de luni pana vineri, intre orele 08-17

Despre noi si calitatea produselor comercializate de magazinul nostru
Smart Baby este un magazin online special creat pentru a oferi produse de calitate care ajuta la dezvoltarea fizica si intelectuala a bebelusului dumneavoastra.

Magazinul nostru ofera combinatia perfecta intre produse inovative de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Scopul nostru, aici la Smart Baby, este sa simplificam viata parintilor asigurand in acelasi timp sanatatea, siguranta si fericirea bebelusilor.

Tanara si binevoitoare, echipa Smart Baby lucreaza constant pentru ca site-ul nostru sa fie populat doar de produse de calitate, atent selectate care raman totusi la un pret acceptabil.
înregistrează-te

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Smart Baby
designed by headstart.ro
-21%
Carucior transformabil 2 in 1 COCCOLLE Sereno albastru
Cod pachet 336063832
Stoc limitat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
Preț cu TVA 797,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
Stoc limitat
-21%
Carucior transformabil 2 in 1 COCCOLLE Sereno caramiziu
Cod pachet 336063820
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
Preț cu TVA 797,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
In stoc
-32%
NOU
Carucior transformabil 2 in 1 DHS Arrow Switch albastru
Cod pachet 336060730
Stoc limitat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 972,00 Lei (-32%)
Preț cu TVA 660,96 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 972,00 Lei (-32%)
Stoc limitat
Carucior sport gb Qbit+ Lizard Khaki
Cod pachet 616240008
Stoc epuizat
Preț cu TVA 999,01 Lei
Stoc epuizat
-15%
Tricicleta Coccolle Giro Portocaliu
Cod pachet 336010442
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 515,00 Lei (-15%)
Preț cu TVA 437,75 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 515,00 Lei (-15%)
In stoc
Tricicleta multifunctionala Coccolle Modi  Rosu
Cod pachet 335010220
Stoc epuizat
Preț cu TVA 769,00 Lei
Stoc epuizat
Preț cu TVA 329,00 Lei
In stoc
NOU
Biberon Twistshake Anti - Colici 260ml Alb
Cod pachet 336001170
In stoc
Preț cu TVA 33,00 Lei
In stoc
NOU
Biberon Twistshake Anti - Colici 330 ml Turcoaz
Cod pachet 336001231
In stoc
Preț cu TVA 35,00 Lei
In stoc
NOU
Patut bebe DHS Twinkle rosu
Cod pachet 336080920
In stoc
Preț cu TVA 265,00 Lei
In stoc
-16%
Scaun auto cu Isofix grupa 9-36 kg Coccolle Rhea rosu
Cod pachet 337085921
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 685,00 Lei (-16%)
Preț cu TVA 575,40 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 685,00 Lei (-16%)
In stoc
Preț cu TVA 689,00 Lei
Stoc limitat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-17%)
Preț cu TVA 645,74 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-17%)
In stoc
-17%
NOU
Scaun auto cu isofix grupa 9-36 kg Coccolle Argo Bej
Cod pachet 338084744
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-17%)
Preț cu TVA 645,74 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-17%)
In stoc
NOU
Paturica Ellipsa roz
Cod pachet 334000410
Stoc limitat
Preț cu TVA 89,00 Lei
Stoc limitat
Rucsacel termoizolant Jungle Roz
Cod pachet 334000510
Stoc epuizat
Preț cu TVA 39,00 Lei
Stoc epuizat