Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Confidentialitatea datelor

Echipa DHSBaby SRL trateaza cu maxima seriozitate confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii platformei smart-baby.ro
Smart-baby.ro respecta legile existente privind confidentialitatea datelor fiind operator de date cu caracter personal
DHSBaby SRL si magazinul online https://smart-baby.ro se angajeaza sa nu transmita datele cu caracter strict personal ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Smart Baby nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmaritorilor destinatari: parteneri contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar.

Punerea la dispozitie a datelor personale este opțiunea clientului si el poate intotdeauna primi informatii privind folosirea si prelucrarea datelor sale personale, precum si sa solicite ca profilul sau datele personale sa fie sterse, fiind necesar in acest scop sa trimita o cerere în scris la office@smart-baby.ro

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice DHSBABY SRL, operatorul de date personale are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.
Smart-baby.ro colecteaza datele dumneavoastra prin intermediul formularelor de contact disponibile in platforma, prin formularul de abonare la newsletter. Putem colecta informatii prin intermediul cookie-urilor, daca v-ati dat acordul, pentru a putea pastra istoricul de navigare si a imbunatati experienta dumneavoastra pe platforma noastra.

Solicitam date personale, precum adresa de email, nume, prenume, adresa de livrare si numar de telefon pentru inregistrare, crearea contului, livrarea produselor, emiterea si transmiterea facturii. Aceste informatii mentionate anterior sunt obligatorii pentru a putea plasa o comanda si de a primi produsul in conditii optime.
Puteti opta pentru abonarea la newsletter cu scopul de a primi informatii privind livrarea, produsele aflate pe stoc si ofertele speciale de care puteti beneficia.

Smart Baby doreste sa va reaminteasca angajamentul sau cu privire la respectarea riguroasa a increderii pe care i-o acordati si a obligatiilor ce ii revin cu privire la protectia datelor dvs. conform legilor nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a legii nr. 506 din 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform legii nr. 677/2001, Dvs. aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date prin transmiterea unui e-mail la adresa office@smart-baby.ro
Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu conditiile de utilizare a acestui site si cu faptul ca datele dvs. vor fi prelucrate de DHSBABY SRL în scopurile declarate mai sus.

DHSBABY SRL nu pastreaza si nu stocheaza datele cu caracter bancar decurgând din efectuarea plăților on-line.
Drepturile dumneavoastra ca utilizator al site-ului sunt garantate de Legea 677/2001 fiind urmatoarele: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dretul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Puteti obtine acces la datele colectate de smart-baby.ro prin trimiterea unui email la adresa office@smart-baby.ro
Va punem la dispozitie posibilitatea a va sterge contul de pe https://smart-baby.ro si a datelor furnizate. Pentru a va sterge contul trebuie sa va logati pe https://smart-baby.ro in Contul Meu – Inchide contul. Acesta operatiune nu este una reversibila, adica contul dumneavoastra nu va putea fi reactivat.
Daca nu mai doriti sa primiti mesaje promotionale prin email va puteti exprima aceasta optiune prin dezabonarea de la newsletter folosind formularul pus la dispozitie in fiecare email trimis catre dumneavoastra sau prin retragerea acceptului pentru notificari comerciale din Contul Meu-Detalii cont.

CONTACT


Smart Baby, precum si brandurile pe care le comercializeaza apartin S.C. DHSBABY S.R.L.
CUI:   RO34253482
ORC:  J20/229/2015


Ne gasesti la adresa

Str. Santuhalm nr. 35A, corp A, Deva, Romania.
E-mail:office@smart-baby.ro
Telefon:+40372991122 


Pentru probleme de service, garantie si asistenta post-buy:
E-mail: service@smart-baby.ro
Telefon: +40372991122

Disponibilitate: de luni pana vineri, intre orele 08-17

Despre noi si calitatea produselor comercializate de magazinul nostru
Smart Baby este un magazin online special creat pentru a oferi produse de calitate care ajuta la dezvoltarea fizica si intelectuala a bebelusului dumneavoastra.

Magazinul nostru ofera combinatia perfecta intre produse inovative de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Scopul nostru, aici la Smart Baby, este sa simplificam viata parintilor asigurand in acelasi timp sanatatea, siguranta si fericirea bebelusilor.

Tanara si binevoitoare, echipa Smart Baby lucreaza constant pentru ca site-ul nostru sa fie populat doar de produse de calitate, atent selectate care raman totusi la un pret acceptabil.
înregistrează-te

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Smart Baby
designed by headstart.ro
-21%
Carucior transformabil 2 in 1 COCCOLLE Sereno caramiziu
Cod pachet 336063820
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
797,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
In stoc
-29%
Carucior sport DHS Spring Violet
Cod pachet 335026150
Stoc limitat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 420,01 Lei (-29%)
298,20 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 420,01 Lei (-29%)
Stoc limitat
-34%
Carucior sport gb Pockit+ Posh Pink
Cod pachet 617000051
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-34%)
593,34 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-34%)
In stoc
-11%
Patut bebe DHS Twinkle Bej
Cod pachet 336080943
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 265,00 Lei (-11%)
235,85 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 265,00 Lei (-11%)
Stoc epuizat
-25%
Carucior transformabil 3 in 1 COCCOLLE Oro
Cod pachet 334062843
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.599,00 Lei (-25%)
1.199,25 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.599,00 Lei (-25%)
In stoc
-14%
Premergator multifunctional  COCCOLLE Primo Passo albastru
Cod pachet 334011330
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 315,00 Lei (-14%)
270,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 315,00 Lei (-14%)
Stoc epuizat
Premergator Coccolle Vivace cu balansoar roz
Cod pachet 336071210
In stoc
249,00 Lei
In stoc
-10%
Scaun de luat masa COCCOLLE Spuntino albastru
Cod pachet 334088830
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 477,00 Lei (-10%)
429,30 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 477,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat
NOU
Carucior modular gb Maris 4 in 1 Dragonfire Red
Cod pachet 616210004616211004616101007616410004
In stoc
5.855,99 Lei
In stoc
NOU
Carucior modular gb Maris 4 in 1 Capri Blue
Cod pachet 616210006616211006616101009616410004
Stoc limitat
5.855,99 Lei
Stoc limitat
-15%
NOU
Carucior gb Qbit+ All City Laguna Blue
Cod pachet 619000145
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.099,00 Lei (-15%)
934,15 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.099,00 Lei (-15%)
In stoc
-34%
Carucior sport gb Pockit+ Posh Pink
Cod pachet 617000051
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-34%)
593,34 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-34%)
In stoc
NOU
Carucior modular gb Maris 4 in 1 Dragonfire Red
Cod pachet 616210004616211004616101007616410004
In stoc
5.855,99 Lei
In stoc
-25%
Carucior transformabil 3 in 1 COCCOLLE Oro
Cod pachet 334062843
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.599,00 Lei (-25%)
1.199,25 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.599,00 Lei (-25%)
In stoc
-21%
Carucior transformabil 2 in 1 COCCOLLE Sereno caramiziu
Cod pachet 336063820
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
797,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.010,00 Lei (-21%)
In stoc
-29%
Carucior sport DHS Spring Violet
Cod pachet 335026150
Stoc limitat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 420,01 Lei (-29%)
298,20 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 420,01 Lei (-29%)
Stoc limitat
-29%
Tricicleta multifunctionala Coccolle Giro Plus Rosu
Cod pachet 337010620
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 696,00 Lei (-29%)
494,16 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 696,00 Lei (-29%)
In stoc
-31%
Tricicleta multifunctionala Coccolle Corso Violet
Cod pachet 337012150
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 659,00 Lei (-31%)
454,71 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 659,00 Lei (-31%)
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 629,00 Lei (-25%)
471,75 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 629,00 Lei (-25%)
In stoc
-15%
NOU
Tricicleta multifuntionala Coccolle Modi+ Maro
Cod pachet 338012443
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-15%)
764,15 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 899,00 Lei (-15%)
In stoc
-14%
Premergator multifunctional  COCCOLLE Primo Passo albastru
Cod pachet 334011330
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 315,00 Lei (-14%)
270,90 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 315,00 Lei (-14%)
Stoc epuizat
Premergator Coccolle Vivace cu balansoar roz
Cod pachet 336071210
In stoc
249,00 Lei
In stoc
NOU
Premergator cu balansoar Coccolle Unicorn
Cod pachet 338072410
In stoc
329,00 Lei
In stoc
329,00 Lei
In stoc
NOU
Biberon Twistshake Anti - Colici 260ml Alb
Cod pachet 336001170
In stoc
33,00 Lei
In stoc
-11%
Patut bebe DHS Twinkle Bej
Cod pachet 336080943
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 265,00 Lei (-11%)
235,85 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 265,00 Lei (-11%)
Stoc epuizat
-10%
Scaun de luat masa COCCOLLE Spuntino albastru
Cod pachet 334088830
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 477,00 Lei (-10%)
429,30 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 477,00 Lei (-10%)
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 1.249,00 Lei (-37%)
786,87 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 1.249,00 Lei (-37%)
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-24%)
591,28 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 778,00 Lei (-24%)
In stoc
-25%
Scaun auto grupa 0-36 kg MamaLove Infinity Galben
Cod pachet 338082240
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 489,01 Lei (-25%)
366,75 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 489,01 Lei (-25%)
Stoc epuizat
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 999,01 Lei (-45%)
549,45 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 999,01 Lei (-45%)
Stoc epuizat
-15%
NOU
Marsupiu ergonomic multifunctional Coccolle Libra Gri
Cod pachet 339052262
In stoc
"> [ECOMM_PRICE_OLD] 148,00 Lei (-15%)
125,80 Lei
[ECOMM_PRICE_OLD] 148,00 Lei (-15%)
In stoc
Marsupiu ISARA V3 Chic in Paris
Cod pachet ISA_894102
Stoc epuizat
459,34 Lei
Stoc epuizat
NOU
Paturica Ellipsa roz
Cod pachet 334000410
In stoc
89,00 Lei
In stoc
Rucsacel termoizolant Jungle Roz
Cod pachet 334000510
In stoc
39,00 Lei
In stoc