Cum cumpar Cum platesc Returnare produse Contact
INREGISTRARE LOGIN
 
0

Concurs gb Pockit

Vizita la standul Smart Baby îți oferă șansa de a câștiga cel mai mic cărucior sport din lume, gb Pockit! Cu un design inovativ de excepție, gb Pockiteste căruciorul cu cea mai compactă pliere din lume (înregistrat în Cartea Recordurilor în 2014). Când este pliat este cel mai mic și cel mai compact cărucior disponibil în momentul de față pe piață: 30 x 18 x 35 cm.

În doar doi pași, căruciorul sport devine atât de compact și ușor precum o geantă de călătorii (4,3 kg), perfect pentru zilele în care sunteți în mișcare și facil de depozitat atunci când nu este utilizat. Pentru părinții pasionați de călătorii și aventuri, Pockit este opțiunea cea mai bună. Cu abilitatea de a fi pliat și depliat în cateva secunde, Pockit este ideal pentru călătoriile cu trenul, avionul sau doar pentru plimbarea spre cafeneaua preferată.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie la tombolă este să vizitați standul Smart Baby din cadrul Baby Boom și să completați talonul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat, duminică 3 septembrie în cadrul expoziției și pe pagina noastră de Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

prev
next